Friss topikok

  • Kisisa: Köszönjük szépen a gratulációkat! :-) (2010.12.21. 19:09) 60 mm

Linkblog

Kontroll

2011.01.21. 13:02 - Kisisa

Címkék: eredmény doki mütyür

Tegnap kontrollon voltunk. A két héttel ezelőtti eredmény miatt. Mütyür kalimpálva fogadta a dokinőt, és egész végig fenn volt. És szerencsére eltűnt a múltkori felritkulás, teljesen normális minden odabent a pici fejében. :-) Viszont egy hónap múlva megint kell mennem, a miómám miatt. Úgyhogy ez a tegnapi nap szerencsésen alakult. :-) 

Mütyür már hatalmas, 404 grammos bébi. Gyarapodik rendesen, viszont most hat nappal kisebbnek mérték, mint a számítások szerint kellene hogy legyen. De persze ez nem jelent semmit, hiszen máshogy nőnek a babák ebben a korban.

Mindenesetre megnyugodtunk, hogy nincs semmi gond. Hétfőn megyek vissza a dokimhoz, aztán nemsokára megint vérvétel..bleeeee..

A bejegyzés trackback címe:

https://mutyur.blog.hu/api/trackback/id/tr242602410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása