Friss topikok

  • Kisisa: Köszönjük szépen a gratulációkat! :-) (2010.12.21. 19:09) 60 mm

Linkblog

Három hét szünet

2010.10.26. 15:59 - Kisisa

Címkék: védőnő eredmény doki mütyür

Mármint vizsgálatokban. Legközelebb november 12.-én kell mennem, a 12. heti ultrahangra. Remélem már naaaaagy baba leszel Mütyür, és mindenedet látni fogom. És remélem hogy képet is adnak, ha kérek. :-)

Tegnap voltam dokinál, megnézte az eredményeimet, azt mondta minden rendben, és megbeszéltük a köv időpontot.

Nem is írtam a védőnőről.

Nagyon aranyos nő, elmagyarázott sokmindent, ha kérdésem volt akkor megválaszolta. Kiállította a kiskönyvemet ahova apuka neve is bekerült. Ahogy láttam, tetszett neki, mikor az orra alá dugtam. :-) Szóval kiskönyv megvan, vizsgálatok megvannak, most pihenünk és nem stresszelünk.

A főzeléket nagyon kívánom, főleg a tököt meg a zöldbabot. De ahogy most érzem, hamarosan kelkáposztát is főznöm kell. Édességet nem kívánok többet mind eddig, és szerencsére savanyúságot sem. De a rosszullétek azért néha előjönnek. Tiszta apja ez a gyerek már most. :-)

Nem tudom milyen változások lesznek a következő három hétben, de igyekszem rendszeresen írni és vezetni a dolgokat. Egyenlőre ennyi törpént. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://mutyur.blog.hu/api/trackback/id/tr872400666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása