Friss topikok

  • Kisisa: Köszönjük szépen a gratulációkat! :-) (2010.12.21. 19:09) 60 mm

Linkblog

14+1

2010.11.30. 10:46 - Kisisa

Címkék: gondolatok uh mütyür

Bizony, már ekkorák vagyunk! Hatalmas 14 hetesek! :-) Mostanában picit rosszalkodik a pocakom és nem is nagyon tudom elviselni, hogy előredőlve üldögélek a széken. Úgy tűnik Mütyür nem élvezi a dolgot, szóval meg vagyok rendszabályozva. Tiszta apja ez a gyerek. :-)))

Tegnap bejelentkeztünk 4d-s ultrahangra. Szombaton egyre megyünk. Kiváncsi leszek, remélem nem fog aludni Mütyür, mint a legutóbbi ultrahangon. Majd előtte jól megsétáltatom és eszem csokit is. Azt mondták, az hatásos. :-) Mindenki értetlenkedik, hogy miért ilyen korán megyünk el megnézni őt.

Nos, először is azért, mert látni szeretném és meg szeretném mutatni apának is. Másodsorban pedig a családnak is meg szeretném mutatni, és persze anyósnak is kell egy fotó. Úgyhogy elmegyünk, nincs vita és apelláta.

A pocakom nem nőtt, és úgy tűnik még egy ideig nem is fog. Amúgy is dagi vagyok, szóval szerintem majd jóval később fog látszódni csak hogy babám van. :-) Viszont az arcom tele van ragyával, aminek nem annyira örülök. Eddig sem volt egyszerű, de mostanában katasztrófa. Pedig nem is eszem se magokat, se sok csokit. Remélem hamar elmúlik.

:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://mutyur.blog.hu/api/trackback/id/tr552483119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása