Friss topikok

  • Kisisa: Köszönjük szépen a gratulációkat! :-) (2010.12.21. 19:09) 60 mm

Linkblog

4D Ultrahang

2010.12.04. 12:18 - Kisisa

Címkék: uh doki mütyür

Ma voltunk 4d ultrahangon. Jelentem, minden rendben, korának megfelelően növekszik a picikénk, és már 10dkg!!! Bizony! És kiderült, hogy őkelme bizony puncis. :-)) Húgaim közölték, hogy veszik a hello kittys rucikat, amin persze apuka ki van akadva, és határozottan tiltakozik. :-))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Íme egy fotó a sok közül. Kaptunk videót is, meghallgathattuk a szívhangját is, úgyhogy most teljes az öröm és bódottá. :-)

Hétfőn viszem be a cd-t és a dvd-t melóba, megmutogatom mindenkinek. Végre mutogathatom! :-)

Aztán doki, kell kérnem beutalót. Meg igazolást, hogy járhatok terhestornára. Mivel a Péterfyben nincs ilyen, így a védőnő a MÁV kórházat ajánlotta, már beszéltem is a csajszival, úgyhogy jövőhéttől fogok járni elvileg. Még a főnökkel is meg kell beszélnem.

Szóval ez történt ma, anyuéknak is megmutogattuk Mütyürt. Most gondolkozhatunk azon, hogy mi legyen a neve. Persze apa szerint mehet az Orália, vagy Jenőke és Lajos is. Dilinyós. Úgyis az lesz, amit én akarok! :-)) Aztán ki tudja, lehet hogy fiú lesz belőle. Hehe.

A bejegyzés trackback címe:

https://mutyur.blog.hu/api/trackback/id/tr942492462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása