Friss topikok

  • Kisisa: Köszönjük szépen a gratulációkat! :-) (2010.12.21. 19:09) 60 mm

Linkblog

Még négy nap

2010.11.08. 10:11 - Kisisa

Címkék: gondolatok uh mütyür

Pénteken megyek 12. heti ultrahangra. Picit izgulok, hogy minden rendben legyen, és Mütyür egészséges, korának megfelelő baba legyen. Persze semmit sem lehet kizárni, de a remény hal meg utoljára ugye, mint tudjuk.

Ha esetleg mégis kiderülne, hogy Mütyür beteg, akkor nem tartanánk meg. Apával ezt már megbeszéltük, és nem tudnánk vállalni sem lelkileg, sem anyagilag azt, hogy beteg gyereket neveljünk. Zsu szerint minden rendben lesz, ő érzi. :-) Úgy legyen.

Egyébként pedig, úgy érzem, hogy Mütyür kislány. Nem tudom miért, de úgy érzem, puncis baba van a pocakomban. Lány neveken is többet gondolkozom, persze ez lehet azért is, mert fiú névből kevés van, ami tényleg tetszik, és nem átlagos, tömeg név.Ó, de még messze van az, hogy megtudjuk, milyen nemű is a babánk. Ahhoz még nőnie kell sokat és nagyot Mütyürnek, hogy ez kitudódjon. Persze, akármilyen nemű is lesz, szeretni fogjuk. Hiszen ez a lényeg. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://mutyur.blog.hu/api/trackback/id/tr732432975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása