Friss topikok

  • Kisisa: Köszönjük szépen a gratulációkat! :-) (2010.12.21. 19:09) 60 mm

Linkblog

28. hét

2011.03.10. 14:16 - Kisisa

Címkék: gondolatok mütyür

Dagadok! Nem csak a pocakom, hanem kezem-lábam is. Sajnos. Úgy tűnik, nem úszom meg. Igyekszem só és fűszermentesen étkezni, de két-három napja arra kelek, hogy fájnak a kezeim és folyamatosan zsibbadok is. A lábam pedig elfárad hamar és fáj is néha. Jó, a térdem amúgy is, de igazából ami mostanában felizgat, az az ágy. :-))) Alig várom hogy fekhessek, és feltehessem a lábaimat. A combomban frankón izomláz van, fogalmam nincs, hogy ezt hogy hoztam össze. Egyszer csak lett.

Voltam a kardiológián, minden rendben van, azt mondták. Gyógyszer továbbra is napi egyszer, hogy szinten tartsuk a nyomásomat. Amúgy ez a gyógyszer is nagyon álmosító, úgyhogy lehet hogy azért is vagyok kidőlve a kelleténél jobban. Egyébiránt, a lábam most is fent van egy széken, billentyűzet a combjaimon és gépelek. Vagyis próbálok, a hasamtól elég nehézkes kivitelezni a dolgot. :-))

Szóval amúgy minden okés, növekszünk és gyarapodunk. Jövőhéten ultrahang, majd teszek fel fotót.. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://mutyur.blog.hu/api/trackback/id/tr652727906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása