Friss topikok

  • Kisisa: Köszönjük szépen a gratulációkat! :-) (2010.12.21. 19:09) 60 mm

Linkblog

Az előző részek tartalmából..

2011.05.06. 11:32 - Kisisa

Címkék: védőnő mütyür

Szóval jól lemaradtam, már ami a blogolást illeti.

Az események, sorrendben:

1) Húsvét - nem voltunk vidéken, ugyanis Húsvét előtti hét pénteken este a Péterfyben ücsörögtünk. Magas volt a vérnyomásom péntek délután, így elmentem a háziorvoshoz. És a nőgyógyászhoz. Utóbbi küldött a kórházba, nehogy komolyabb baj legyen. Szerencsére semmi extra nem történt, több gyógyszert kell szednem, most már napi négy dopegytet. Azóta normális a vérnyomásom (lekopogom).

2) Védőnő váltás. Mert elköltöztünk. Tegnap meglátogattam az új védőnőt, kedves volt és szimpatikus. Szerdán jön látogatóba. :-) Beszélgettünk, átnézte a papírjaimat, és lemérte a súlyomat. Híztam négy kilót. :-(( Jó, tudom hogy kell hízni, mert a gyerek is növekszik odabent, csak hát annyira jó volt eddig, hogy nem híztam. Na mindegy, szerencsére nem látszik, csak a pocak nagy. :-)))

Pocak tényleg nagy, és szambát jár bennem Nóri. Jobbról balra, balról jobbra rázza a kis fenekét, néha nyújtózik hogy jobban elférjen. Csak sajnos vannak határaim, úgyhogy ilyenkor dühösen kopog kettőt, majd elfészkeli magát máshova. :-) Tiszta apja ez a gyerek. :-))

Ezek történtek így az elmúlt hetekben, hétfőtől nem dolgozom. Otthon leszek, végre lesz időm normálisan rendbe tenni a lakást és összepakolászni a dolgaimat a kórházba és Nóri dolgait is össze kell még rakni egy helyre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mutyur.blog.hu/api/trackback/id/tr662881887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása